
Śniadanie
Jaglanka śliwkowa na mleku roślinnym + sok przeciwzapalny
Śliwki
Płatki jaglane
Mleko migdałowe
Siemię lniane
Orzechy nerkowce
Cynamon
Sok przeciwzapalny – 1 jabłko, ½ kopru włoskiego, ½ zielonego ogórka, kilka różyczek brokułu, imbir
II posiłek
Carpaccio z bakłażana z sosem pietruszkowym i granatem
Bakłażan
Owoc granatu
Natka pietruszki
Migdały
Czerwona cebula
Oliwa z oliwek
Obiad
Filet z indyka z komosą ryżowa + sałatka z warzyw
Komosa ryżowa
Indyk filet
Czerwona cebula
Mleczko kokosowe
Koperek + natka pietruszki
Oliwa z oliwek
Sałatka z warzyw
Rukola
Pomidorki koktajlowe
Olej lniany (odrobina)
Kolacja
Sałatka szpinakowa + pieczywo żytnie na zakwasie
Szpinak świeży +mix sałat
Pomidory koktajlowe
Zielony ogórek
Oliwki
Kiełki różne
Oliwa z oliwek