Śniadanie

Jaglanka śliwkowa na mleku roślinnym + sok przeciwzapalny

Śliwki

Płatki jaglane

Mleko migdałowe

Siemię lniane

Orzechy nerkowce

Cynamon

Sok przeciwzapalny – 1 jabłko, ½ kopru włoskiego, ½ zielonego ogórka, kilka różyczek brokułu, imbir

 

II posiłek

Carpaccio z bakłażana z sosem pietruszkowym i granatem

Bakłażan

Owoc granatu

Natka pietruszki

Migdały

Czerwona cebula

Oliwa z oliwek

 

Obiad

Filet z indyka z komosą ryżowa + sałatka z warzyw

Komosa ryżowa

Indyk filet

Czerwona cebula

Mleczko kokosowe

Koperek + natka pietruszki

Oliwa z oliwek

Sałatka z warzyw

Rukola

Pomidorki koktajlowe

Olej lniany (odrobina)

 

Kolacja

Sałatka szpinakowa + pieczywo żytnie na zakwasie

Szpinak świeży  +mix sałat

Pomidory koktajlowe

Zielony ogórek

Oliwki

Kiełki różne

Oliwa z oliwek

Przykładowy dzień żywieniowy

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon